Изчетах тема за 2Т масло не само в нашият форум като цяло хората са доволни.Та юнаци наливате ли на вашите красиви 147-ци колко често ? и какво 2Т масло.Доколкото разбрах дозата е 5гр на литар нафта.Преди да закупя алфитата където я носих на диагностика майстора ме посъветва да го правя тъй като всичките нафти в BG били супер сухи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Наливате ли двутактово масло на вашите JTD в нафтата
Collapse
X
-
Малка ли ти се вижда цената на дизела, че още да я оскъпяваш ?
Ефекта е, че ще заработи по-меко.
-
Колега аз лично слагам около 200г на 60л но когато пътувам извън градско за да може да си я изразходя в рамките на пътуването.
Да не ми се оталожи и после да имам ядове,но слагам и добавка редекс верно цената може да се увеличава за литър но мотора като,че работи по меко а маслото го имам за резачката не знам ква марка е?
А един приятел даже слагаше около 1л. бензин на Аудито но на всеки резервор и след около 15 000 му се прецака мотора но не помня какъв точно бе проблема.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Досега не съм слагал на моята.
Двигателя си работи безупречно. Струват ми се малко врели некипели тези работи с маслото. Това е JTD common Rail не вартбург.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Говорих с моя майстор и ми обясни че е силно препорачително за добро смазване на горивната система и страшно помагало за лесно отвиване на свещите.А добре запознатите с химията нека да кажат променяли 2т маслото цетаново число на нафтата.Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 17:01.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщениеКак би се отразило маслото на дюзите? Не е ли проблемно ?Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщениеКак би се отразило маслото на дюзите? Не е ли проблемно ?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment